fbpx

Prachtige omgeving

Kom genieten van brede bospaden, ruiter- en menroutes, de spartelvijver en mooie natuurgebieden. 

Mooie routes

In totaal is 175 kilometer pad en zandweg beschikbaar voor paardenliefhebbers! Korte routes, lange routes, een pitstop, de spartelvijver op 3 km afstand: volop rijplezier. 

Ruime stallen

Ruime stallen tegenover de ingang van uw appartement, waar 2 paarden kunnen staan. Ruwvoer en stro stellen wij ter beschikking. 

Fijne rijbak

Mooie ruime rijbak van ongeveer 22 x 50 meter waarin u kunt rijden, longeren of de paarden even de benen kunt laten strekken. 

Diverse georganiseerde ritten

Horse Out!

HorseOut! bestaat uit een kleine groep enthousiaste paardenliefhebbers op loopafstand. Het organiseren van evenementen is hun grote passie. Op hun website vindt je alle evenementen die ze organiseren. Let op; ze zijn snel vol!

Cool Runnings educatie en ritten

Cool Runnings Endurance Educatie bevindt zich vlakbij De Koeien van Sinnige en biedt leuke mogelijkheden! Denk hierbij aan indoor schriktraining, basis conditie meting, oefenen met rijden op GPS, 2-daagse trektocht, kennismaken met endurance en diverse ritten.

Melanie heeft als doel om door middel van kennisoverdracht ruiters te laten ervaren hoe je met veel plezier, voldoening en successen kunt behalen in de sport. Of je nu interesse hebt in endurance te rijden of reeds ervaring hebt, iedereen kan deelnemen. Ook individuele begeleiding is mogelijk door middel van bijvoorbeeld buitenritten en trainingsritten. Hier vind je de agenda.

 Villa Nova Najaarsrit/Snertrit

Villa Nova in Zorgvlied organiseert regelmatig leuke ritten zoals een snertrit. Houd hun facebook pagina in de gaten!

Ruiterroutes

 Hieronder vindt u een overzicht van de men- en ruiterroutes van het Drents Friese Wold. Deze zijn te combineren met elkaar.

Rode Route: 20 km  Oranje route: 20 km Blauwe route: 18 km  Groene route: 18,73 km Route Diever : 17 km

Nog niet uitgereden? Vanuit Zorgvlied kunt u zelfs nog richting het mooie Doldersum (27 km).  Volg het spoor van de Desperado’s. Deze vluchtelingen uit de Koloniën wilden zich niet meer aan het strenge regime van de Maatschappij van Weldadigheid onderwerpen. Zij vluchten in het holst van de nacht naar de bossen rondom Vledderveen. 

Bij de koeien van sinnige

Prijzen overnachting vanaf 2 nachten

Toeslag 1 nacht € 20,00
Laagseizoen
Maanden januari, februari, maart, november, december (m.u.v. vakanties)
Vanaf € 60,00
Middenseizoen
Maanden april, mei, juni, september, oktober  (m.u.v. vakanties)
Vanaf € 70,00
Hoogseizoen
Maanden juli, augustus en vakanties
Vanaf € 90,00

Bijboeken

 

Ontbijt
Laat een heerlijk vers ontbijt voor u verzorgen
€ 15,00
Extra gasten
Prijs per persoon.
€ 25,00
Hond
Prijs per hond.
€ 10,00
Paard
Prijs per paard.
€ 17,50

Reserveren

Onderstaand kunt u uw reservering maken. Wilt u een 3e of 4e persoon bijboeken, uw paard of hond meenemen of ontbijt bijboeken? Stuur even een mail naar info@dekoeienvansinnige.nl of whats app naar 06-27455260. 

Dichtbij de koe

Geniet van de rust en de prachtige omgeving. Maak kennis met het échte boerenleven.

× Kan ik u ergens mee helpen?